Results 1 to 7 of 7

Thread: Is it bug?

  1. #1
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Belgrade, Serbia
    Posts
    732

    Default Is it bug?

    Thread created by me is not visible in "new posts", even if there is a new reply.

    Is this a bug?
    Emil Beli
    http://www.beli.ws/blog/
    openSUSE 11.4 x64 KDE, ATI 5600, i7 dell inspire laptop

  2. #2
    Automatic reply NNTP User

    Default Re: Is it bug?

    beli0135,


    This is an automated response but we appreciate your feedback. Staff
    takes all suggestions and comments seriously. While we can't
    guarantee every suggestion or comment will result in forums changes,
    we give each one consideration.

  3. #3
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Utah, USA, Earth, Milky Way
    Posts
    5,422
    Blog Entries
    3

    Default Re: Is it bug?

    Hey beli0135,

    >Thread created by me is not visible in "new posts", even if there is a
    >new reply.


    Which thread?

    --
    Kim - 4/12/2010 10:42:29 AM

  4. #4
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Belgrade, Serbia
    Posts
    732

    Default Re: Is it bug?

    Cant remember now, that thing was like that till 2 weeks ago.. I do not know now. I do not write new threads too often. Last one (from yesterday) appeared normally.
    Emil Beli
    http://www.beli.ws/blog/
    openSUSE 11.4 x64 KDE, ATI 5600, i7 dell inspire laptop

  5. #5

    Default Re: Is it bug?

    Here you can view your threads: http://forums.opensuse.org/search.ph...induser&u=1101

    And it seems that "New posts" only show "New posts". Not any threads that are read before and don't contain new posts. I assume that a thread you created yourself is considered "read" by default.

  6. #6
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Belgrade, Serbia
    Posts
    732

    Default Re: Is it bug?

    Yes, it seems so... but when new post arrive, shouldn't it be listed as "new posts"?
    Well, as I said, last one appeared alright, while before, it didnt. If I notice it happen again, I will write here immediately.
    Emil Beli
    http://www.beli.ws/blog/
    openSUSE 11.4 x64 KDE, ATI 5600, i7 dell inspire laptop

  7. #7
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    The English Lake District. UK - GMT/BST
    Posts
    36,789
    Blog Entries
    16

    Default Re: Is it bug?

    Quote Originally Posted by beli0135 View Post
    Yes, it seems so... but when new post arrive, shouldn't it be listed as "new posts"?
    Well, as I said, last one appeared alright, while before, it didnt. If I notice it happen again, I will write here immediately.
    When you post a new post.
    If you we to then click 'New Posts' - you would not see yours, until someone else responds to it.
    You could however see your post in 'Quick Links - Today's Posts'
    My openSUSE 13.1 KDE Box
    My Articles
    Was I any help? If yes: Click the star below

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •