Results 1 to 7 of 7

Thread: Post editor font in Opera

  1. #1

    Default Post editor font in Opera

    I have very big font when I'm writing a post on this forum in Opera.
    Other sites works good, even whole opensuse site, just post editor on forum have such font.
    Also my friend who is using opera have such problem.
    Could opensuse admin fix this bug?

    Screenshot -->

  2. #2
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Frisco, TX
    Posts
    1,185

    Default Re: Post editor font in Opera

    Hmmm... the css seems to say 1.5em for the bulletin_editor textarea. Perhaps it shouldn't be defined?? Then it might give browsers that have difficulty a better chance to set the value to their own preference?
    Linux is free. Life is good.

  3. #3

    Default Re: Post editor font in Opera

    Maybe I have also check it at my work on windows with same result

  4. #4
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Frisco, TX
    Posts
    1,185

    Default Re: Post editor font in Opera

    rozbarwinek wrote:
    > Maybe I have also check it at my work on windows with same result
    >
    >


    In firefox I'd use something like the Stylish add-on to override the css.
    Maybe there is something similar for Opera (?)

  5. #5
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Groningen, Netherlands
    Posts
    14,084
    Blog Entries
    12

    Default Re: Post editor font in Opera

    Somebody worked on it. Font is now normal, i.e. Opera's preferred monospace font.

    But, all of a sudden all links to threads, posts and users are underlined.


    It is funny to see that a work in progress is moving on, while you're using it. After a page refresh the underlining was there, next post fonts are OK.


    BTW, The underlining also appears in Chromium.
    - Athlon X6 3.6 GHz, 16 GB DDR3, 64 GB SSD, 3 TB of disks, GT540, openSUSE Factory + KDE
    - ASUS A73SD, Intel + GT610M Optimus, 6 GB, 2 x 120 GB SSD, openSUSE Factory + KDE

    Anything that can go wrong.... will teach us

    http://en.opensuse.org/User:Knurpht
    http://nl.opensuse.org/Gebruiker:Knurpht

  6. #6
    Join Date
    May 2010
    Location
    Bristol, UK
    Posts
    46

    Default Re: Post editor font in Opera

    Just bumping this as it is happening to me too (the big fonts problem)

    Any ideas anyone?

  7. #7
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Groningen, Netherlands
    Posts
    14,084
    Blog Entries
    12

    Default Re: Post editor font in Opera

    There's work going on on the forums software. Probably related to that. In my Opera it's OK, but that's the 10.53 beta.
    - Athlon X6 3.6 GHz, 16 GB DDR3, 64 GB SSD, 3 TB of disks, GT540, openSUSE Factory + KDE
    - ASUS A73SD, Intel + GT610M Optimus, 6 GB, 2 x 120 GB SSD, openSUSE Factory + KDE

    Anything that can go wrong.... will teach us

    http://en.opensuse.org/User:Knurpht
    http://nl.opensuse.org/Gebruiker:Knurpht

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •