Results 1 to 9 of 9

Thread: Missing separate debuginfo for ...

  1. #1
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Gteborg - Sweden
    Posts
    32

    Default Missing separate debuginfo for ...

    openSUSE 11.2 + KDE

    I'm trying "firefox -d gdb" following the instruction Bugs:mozilla - openSUSE
    I've installed MozillaFirefox-debuginfo, however I get around 60 missing debuginfo with build id and a line saying I should try zypper install -C the debuginfo with the build-id (there were a few more which I installed successfully!) but for these when I try the suggested command I get something like this one:
    Code:
    linux-p62u:~ # zypper install -C "debuginfo(build-id)=356e353b0f26c8ebaeb760fcab711e2e47318baa"
    Loading repository data...
    Reading installed packages...
    'debuginfo(build-id)=356e353b0f26c8ebaeb760fcab711e2e47318baa' not found.
    Resolving package dependencies...
    
    Nothing to do.
    So is there any repository/ies I should add? Do I need to install all of them? or if I'm completely going the wrong road please guide me to the right track.

    List of debuginfos I have installed:
    Code:
    linux-p62u:~ # rpm -qa | grep debuginfo
    mozilla-xulrunner191-debuginfo-1.9.1.5-1.2.1.i586
    mozilla-nss-debuginfo-3.12.4-2.4.i586
    mozilla-xulrunner191-gnomevfs-debuginfo-1.9.1.5-5.1.i586
    MozillaFirefox-debuginfo-3.5.5-3.1.i586
    libfreebl3-debuginfo-3.12.4-2.4.i586
    libopenssl0_9_8-debuginfo-0.9.8k-3.5.3.i586
    mozilla-nspr-debuginfo-4.8.2-1.1.3.i586
    pango-debuginfo-1.26.0-2.5.i586
    alsa-oss-debuginfo-1.0.17-27.2.i586
    gtk2-debuginfo-2.18.1-3.5.i586
    cairo-debuginfo-1.8.8-2.1.i586
    libnsssharedhelper0-debuginfo-1.0.7-1.1.i586
    What I get when I run firefox -d gdb:
    Code:
    gdb /usr/lib/firefox/firefox -x /tmp/mozargs.QZ0HsG
    GNU gdb (GDB) SUSE (6.8.91.20090930-2.4)           
    Copyright (C) 2009 Free Software Foundation, Inc.  
    License GPLv3+: GNU GPL version 3 or later <http://gnu.org/licenses/gpl.html>
    This is free software: you are free to change and redistribute it.           
    There is NO WARRANTY, to the extent permitted by law.  Type "show copying"   
    and "show warranty" for details.                                             
    This GDB was configured as "i586-suse-linux".                                
    For bug reporting instructions, please see:                                  
    <http://www.gnu.org/software/gdb/bugs/>...                                   
    Reading symbols from /usr/lib/firefox/firefox...Reading symbols from /usr/lib/debug/usr/lib/xulrunner-1.9.1.5/xulrunner-stub.debug...done.                                                                                            
    done.
    Missing separate debuginfo for /lib/ld-linux.so.2
    Try: zypper install -C "debuginfo(build-id)=d7706cbaa0ca09319cb645eac789cb8399078797"
    Missing separate debuginfo for /lib/libdl.so.2
    Try: zypper install -C "debuginfo(build-id)=47a5c8a64587f48bcb3b50c18ccd22261bbdb989"
    Missing separate debuginfo for /usr/lib/libstdc++.so.6
    Try: zypper install -C "debuginfo(build-id)=7a23cb3bcf4e7a44325f46051276e8e7872f0ec7"
    Missing separate debuginfo for /lib/libgcc_s.so.1
    Try: zypper install -C "debuginfo(build-id)=d7d12f7fa08cc56782efdf6ec887bb02452b3646"
    Missing separate debuginfo for /lib/libpthread.so.0
    Try: zypper install -C "debuginfo(build-id)=964690b0ca2ed321e995340684e09981f5f986ad"
    [Thread debugging using libthread_db enabled]
    Missing separate debuginfo for /lib/libc.so.6
    Try: zypper install -C "debuginfo(build-id)=ee302691046515fe3766ae3b7d47afd3e3a8d063"
    Missing separate debuginfo for /lib/libm.so.6
    Try: zypper install -C "debuginfo(build-id)=a488c775caa0433cb23f9764d683150f40872ef1"
    Missing separate debuginfo for /usr/lib/libjpeg.so.62
    Try: zypper install -C "debuginfo(build-id)=bc070cbb59c72615286595626f630d7573868208"
    Missing separate debuginfo for /usr/lib/libfreetype.so.6
    Try: zypper install -C "debuginfo(build-id)=0b622a937db571de425360506e0cf5c3bf6a0ea1"
    Missing separate debuginfo for /usr/lib/libfontconfig.so.1
    Try: zypper install -C "debuginfo(build-id)=b53e7f397286d6d5b8dc133c66456a6c3c60ccb1"
    Missing separate debuginfo for /usr/lib/libXrender.so.1
    Try: zypper install -C "debuginfo(build-id)=51690631dac33cc064abc3ddb4590881ac3f967a"
    Missing separate debuginfo for /usr/lib/libX11.so.6
    Try: zypper install -C "debuginfo(build-id)=d056fc4d5e21d2b57b263acbde2ece574da598ff"
    Missing separate debuginfo for /lib/libz.so.1
    Try: zypper install -C "debuginfo(build-id)=bab67dfc8f086af8bad386d24c4747e374fc6bc5"
    Missing separate debuginfo for /usr/lib/libhunspell-1.2.so.0                                                       
    Try: zypper install -C "debuginfo(build-id)=dc99358a2afcdda54a07e2aa45dc6e30b403c902"
    Missing separate debuginfo for /lib/libdbus-1.so.3
    Try: zypper install -C "debuginfo(build-id)=cf11805b54c6ae2046d6c34725419218968ab607"
    Missing separate debuginfo for /usr/lib/libgobject-2.0.so.0
    Try: zypper install -C "debuginfo(build-id)=424b8c23a16535c19bbd9bd7a05f426c9815c370"
    Missing separate debuginfo for /usr/lib/libglib-2.0.so.0
    Try: zypper install -C "debuginfo(build-id)=dc64bc06e7c013fb71b9ed9020d416d5880b2199"
    Missing separate debuginfo for /usr/lib/libatk-1.0.so.0
    Try: zypper install -C "debuginfo(build-id)=4a0d45861659fdd75fa9512386c8e08025f2b0af"
    Missing separate debuginfo for /usr/lib/libXt.so.6
    Try: zypper install -C "debuginfo(build-id)=209973d14befc63f8cc62fece6193e84af3dd8a1"
    Missing separate debuginfo for /usr/lib/libgthread-2.0.so.0
    Try: zypper install -C "debuginfo(build-id)=129aaee1c3cfb4378b410c25064d59304bc42b5c"
    Missing separate debuginfo for /usr/lib/libstartup-notification-1.so.0
    Try: zypper install -C "debuginfo(build-id)=ce505630b7601cc6f8b14df339ea1f1a80e9cd4c"
    Missing separate debuginfo for /usr/lib/libasound.so.2
    Try: zypper install -C "debuginfo(build-id)=ce0b994ca7c27e0f75334d9fbf64f7ae0fef9210"
    Missing separate debuginfo for /usr/lib/libpixman-1.so.0
    Try: zypper install -C "debuginfo(build-id)=e82f508950b194812522ba8a8afa8aeb601fe445"
    Missing separate debuginfo for /usr/lib/libpng12.so.0
    Try: zypper install -C "debuginfo(build-id)=cb95478bec3b4b124fd86640b53251f345bc493a"
    Missing separate debuginfo for /usr/lib/libxcb-render-util.so.0
    Try: zypper install -C "debuginfo(build-id)=324d5e63c89d518edd926d6160deb68920cea299"
    Missing separate debuginfo for /usr/lib/libxcb-render.so.0
    Try: zypper install -C "debuginfo(build-id)=e889a02b95a79941326a12920f31414c8c5b77de"
    Missing separate debuginfo for /usr/lib/libxcb.so.1
    Try: zypper install -C "debuginfo(build-id)=fe43f80787ec7836dbb28340a9b4b4a4f4474610"
    Missing separate debuginfo for /lib/libexpat.so.1 
    Try: zypper install -C "debuginfo(build-id)=d8557bfa9e55aa981f0c87f186242d715c170ec8"
    Missing separate debuginfo for /lib/librt.so.1
    Try: zypper install -C "debuginfo(build-id)=27c7312d324b45f8ff3c79379d6cb78043452c0d"
    Missing separate debuginfo for /lib/libpcre.so.0
    Try: zypper install -C "debuginfo(build-id)=5ab33b6bde2ff3f9ed2bbedd89e4519ea6a080c1"
    Missing separate debuginfo for /usr/lib/libgmodule-2.0.so.0
    Try: zypper install -C "debuginfo(build-id)=51583cd52cdcedcc4e7bd30c2e130407244ca57e"
    Missing separate debuginfo for /usr/lib/libXfixes.so.3
    Try: zypper install -C "debuginfo(build-id)=82e09e9c1812e6b2616f75b1444a1a130621b06b"
    Missing separate debuginfo for /usr/lib/libgio-2.0.so.0
    Try: zypper install -C "debuginfo(build-id)=34934d4ee1320b2fa57581dffc30da5bcdc34794"
    Missing separate debuginfo for /usr/lib/libXext.so.6
    Try: zypper install -C "debuginfo(build-id)=43e3735a4758e45bc0fa63e2097d6c2bdce3c3ff"
    Missing separate debuginfo for /usr/lib/libXinerama.so.1
    Try: zypper install -C "debuginfo(build-id)=ec6c23fd1e1144f68fbae54eeae1f04d712cce4b"
    Missing separate debuginfo for /usr/lib/libXi.so.6
    Try: zypper install -C "debuginfo(build-id)=ecbb877ee75701c9aa449b7035aa3f3d1ca32b60"
    Missing separate debuginfo for /usr/lib/libXrandr.so.2
    Try: zypper install -C "debuginfo(build-id)=6b65438cc002b823d9baae01171c67c72f1bffe4"
    Missing separate debuginfo for /usr/lib/libXcursor.so.1
    Try: zypper install -C "debuginfo(build-id)=29be2de58e2913c4adc9d93d7e7dc5860704fd8d"
    Missing separate debuginfo for /usr/lib/libXcomposite.so.1
    Try: zypper install -C "debuginfo(build-id)=433506b978180bad264c4b8258ef06bc03d01fc2"
    Missing separate debuginfo for /usr/lib/libXdamage.so.1
    Try: zypper install -C "debuginfo(build-id)=005a2f4b97154079845985904340abd7e0a102ce"
    Missing separate debuginfo for /usr/lib/libSM.so.6
    Try: zypper install -C "debuginfo(build-id)=b9b72d65fe81cc70e7df8b3d0f57975430babdbd"
    Missing separate debuginfo for /usr/lib/libICE.so.6
    Try: zypper install -C "debuginfo(build-id)=aef2931bb85ebddaa50171b928a33d302dc5a854"
    Missing separate debuginfo for /usr/lib/libxcb-aux.so.0
    Try: zypper install -C "debuginfo(build-id)=59f18cf8db5da796ce5eb251473ad7c40ae79cbe"
    Missing separate debuginfo for /usr/lib/libxcb-atom.so.1
    Try: zypper install -C "debuginfo(build-id)=fb0741f9656716e01c405da67cb20624483eb675"
    Missing separate debuginfo for /usr/lib/libXau.so.6
    Try: zypper install -C "debuginfo(build-id)=5e41b03aa3942b5f33012a3b732a58f53f5fac00"
    Missing separate debuginfo for /lib/libresolv.so.2
    Try: zypper install -C "debuginfo(build-id)=1d4a5eafae3b1b1aab5d77699fa308ac9178f9f6"
    Missing separate debuginfo for /lib/libselinux.so.1
    Try: zypper install -C "debuginfo(build-id)=834a667c6acb0368df56f069279718a2b530bb5d"
    Missing separate debuginfo for /lib/libuuid.so.1
    Try: zypper install -C "debuginfo(build-id)=ed0278d0715cb46814ee1367b041a6966e681fae"
    Missing separate debuginfo for /usr/lib/gconv/UTF-16.so
    Try: zypper install -C "debuginfo(build-id)=887ed4c6f36b68058996b8512a2ff7803e65c467"
    [New Thread 0xb55ffb70 (LWP 7780)]
    Missing separate debuginfo for /usr/lib/libdbus-glib-1.so.2
    Try: zypper install -C "debuginfo(build-id)=98a5b63d24b779b076e37f174269f2c548a287ef"
    [New Thread 0xb4dfeb70 (LWP 7781)]
    Missing separate debuginfo for /usr/lib/gtk-2.0/2.10.0/engines/libqtcurve.so                                       
    Try: zypper install -C "debuginfo(build-id)=20661f393af0b093f2d763bf2f94971443dab823"
    Detaching after fork from child process 7782.
    Detaching after fork from child process 7783.
    Detaching after fork from child process 7784.
    Missing separate debuginfo for /usr/lib/gtk-2.0/2.10.0/engines/libmurrine.so                                       
    Try: zypper install -C "debuginfo(build-id)=0c8e89ad07396401d277ff3283d5246cef86cc18"
    [New Thread 0xb437ab70 (LWP 7785)]
    Missing separate debuginfo for /usr/lib/libgconf-2.so.4
    Try: zypper install -C "debuginfo(build-id)=e2a684ff9e63a8817dd508ca236f223f823b90c5"
    Missing separate debuginfo for /usr/lib/libORBit-2.so.0
    Try: zypper install -C "debuginfo(build-id)=915d2195bd5ab383f855878d4c8080e29f239025"
    [New Thread 0xb3910b70 (LWP 7786)]
    [Thread 0xb3910b70 (LWP 7786) exited]
    [New Thread 0xb3910b70 (LWP 7787)]
    Missing separate debuginfo for /usr/lib/libgnomevfs-2.so.0
    Try: zypper install -C "debuginfo(build-id)=ff45451727f194c820bfb23cfd0b7906f1de681a"
    Missing separate debuginfo for /usr/lib/libxml2.so.2
    Try: zypper install -C "debuginfo(build-id)=10d66fa9907400bae4e6ad8a9d7600beac0fab00"
    Missing separate debuginfo for /usr/lib/libavahi-glib.so.1
    Try: zypper install -C "debuginfo(build-id)=84884784b3cc7ae576cde08a91cd5b7c0ca2529f"
    Missing separate debuginfo for /usr/lib/libavahi-client.so.3
    Try: zypper install -C "debuginfo(build-id)=5c6fc427bddcfb76c1d6b16af74122ddf814494c"
    Missing separate debuginfo for /usr/lib/libavahi-common.so.3
    Try: zypper install -C "debuginfo(build-id)=4fe3f4bdc11a29a5b1c039fb000430b3a39974c6"
    Missing separate debuginfo for /lib/libutil.so.1
    Try: zypper install -C "debuginfo(build-id)=7fee473f78db6589420340dccf6fd57a29c5a30b"
    Missing separate debuginfo for /usr/lib/libXss.so.1
    Try: zypper install -C "debuginfo(build-id)=0398d5b115a6af3ed4e6a1f37ac9948cd06a68c5"
    [New Thread 0xb24ffb70 (LWP 7788)]
    Detaching after fork from child process 7789.
    [New Thread 0xb17ffb70 (LWP 7790)]
    [New Thread 0xb0ffeb70 (LWP 7791)]
    [Thread 0xb0ffeb70 (LWP 7791) exited]
    *** nss-shared-helper: Shared database disabled (set NSS_USE_SHARED_DB to enable).                                 
    Missing separate debuginfo for /usr/lib/libsqlite3.so.0
    Try: zypper install -C "debuginfo(build-id)=f9a173125b2bd4a7f53e8935a683e255188cb05c"
    [New Thread 0xb0ffeb70 (LWP 7793)]
    [New Thread 0xb079fb70 (LWP 7794)]
    [New Thread 0xaff9eb70 (LWP 7795)]
    [New Thread 0xaf4ffb70 (LWP 7797)]
    [New Thread 0xaeaffb70 (LWP 7798)]
    [Thread 0xaeaffb70 (LWP 7798) exited]
    [New Thread 0xaeaffb70 (LWP 7799)]
    [Thread 0xaeaffb70 (LWP 7799) exited]
    [New Thread 0xaeaffb70 (LWP 7800)]
    [Thread 0xaeaffb70 (LWP 7800) exited]
    [New Thread 0xaeaffb70 (LWP 7801)]
    [Thread 0xaeaffb70 (LWP 7801) exited]
    [New Thread 0xaeaffb70 (LWP 7802)]
    [Thread 0xaeaffb70 (LWP 7802) exited]
    [New Thread 0xaeaffb70 (LWP 7803)]
    [Thread 0xaeaffb70 (LWP 7803) exited]
    [New Thread 0xaeaffb70 (LWP 7805)]
    [Thread 0xaeaffb70 (LWP 7805) exited]
    [New Thread 0xaeaffb70 (LWP 7807)]
    [Thread 0xaeaffb70 (LWP 7807) exited]
    Detaching after fork from child process 7808.
    [New Thread 0xaeaffb70 (LWP 7811)]
    [New Thread 0xac051b70 (LWP 7812)]
    Missing separate debuginfo for /usr/lib/libcurl.so.4
    Try: zypper install -C "debuginfo(build-id)=df7a69b6b099e0984b2a4177bd5842be1402b962"
    Missing separate debuginfo for /usr/lib/libidn.so.11
    Try: zypper install -C "debuginfo(build-id)=d46b55142b9c9bace2d0851ccb70792fcd5bd31e"
    Missing separate debuginfo for /usr/lib/libldap-2.4.so.2
    Try: zypper install -C "debuginfo(build-id)=18bcca868236859ad7dad62c125ef76f4272e21b"
    Missing separate debuginfo for /usr/lib/libgssapi_krb5.so.2
    Try: zypper install -C "debuginfo(build-id)=5c9ebd6a3d27cb7ca12e1aaefe065a31142e7cb4"
    Missing separate debuginfo for /usr/lib/liblber-2.4.so.2
    Try: zypper install -C "debuginfo(build-id)=3a9ea5b3aaa21ac9297ce4576979eef353d268f6"
    Missing separate debuginfo for /usr/lib/libsasl2.so.2
    Try: zypper install -C "debuginfo(build-id)=5118b6326f6c09e7ff6ee611c531f012cdc885c5"
    Missing separate debuginfo for /usr/lib/libkrb5.so.3
    Try: zypper install -C "debuginfo(build-id)=2b2c25b1ef08ab1d3e0c87fd238c9db39984ec18"
    Missing separate debuginfo for /usr/lib/libk5crypto.so.3
    Try: zypper install -C "debuginfo(build-id)=7861dcab2faa782df6c8d861807a4bb7668a45e8"
    Missing separate debuginfo for /lib/libcom_err.so.2
    Try: zypper install -C "debuginfo(build-id)=fe206ecb6701dd94a97210085241a824bcb7a417"
    Missing separate debuginfo for /usr/lib/libkrb5support.so.0
    Try: zypper install -C "debuginfo(build-id)=c9838c0b29185ca4d12a461b9f2202dd3228a89e"
    Missing separate debuginfo for /lib/libkeyutils.so.1
    Try: zypper install -C "debuginfo(build-id)=797ac4180c16fac15ae953d6a65132ae8663c28e"
    [New Thread 0xa8c24b70 (LWP 7816)]
    
    (firefox:7776): Gdk-WARNING **: XID collision, trouble ahead
    [New Thread 0xa81ffb70 (LWP 7819)]
    Missing separate debuginfo for /usr/lib/alsa-lib/libasound_module_rate_speexrate.so
    Try: zypper install -C "debuginfo(build-id)=ddb89dab7bf6f08e293e548204e416232e713173"

  2. #2
    herrmarder NNTP User

    Lightbulb Re: Missing separate debuginfo for ...

    Add the community reposity labeled DEBUG in yast.

  3. #3
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Gteborg - Sweden
    Posts
    32

    Default Re: Missing separate debuginfo for ...

    Quote Originally Posted by herrmarder View Post
    Add the community reposity labeled DEBUG in yast.
    Thank a lot

    I was stuck there for quite a few days
    Cheers.

  4. #4

    Default Re: Missing separate debuginfo for ...

    Quote Originally Posted by herrmarder View Post
    Add the community reposity labeled DEBUG in yast.
    Hmm. I cannot find a repository with this label. Can you please supply an URL? Also I wonder why the debuginfo should be in a community repository as the libraries the debugger moans at are part of standard SuSE.

    I also have the problem that I always get these "Missing separate debuginfo" messages whenever I start a program under the debugger DDD (which calls gdb in turn). This is a real nuisance since the indicated zypper commands do not do anything as they cannot find the debuginfo.

    For example, the debugger says:

    Code:
    Missing separate debuginfo for /lib/libc.so.6
    Try: zypper install -C "debuginfo(build-id)=7eb4e169e926464393ef2e98d99c37f56d5f5858"
    If I then enter the suggested command, the debuginfo cannot be found:

    Code:
    zypper install -C "debuginfo(build-id)=7eb4e169e926464393ef2e98d99c37f56d5f5858"
    Loading repository data...
    Reading installed packages...
    'debuginfo(build-id)=7eb4e169e926464393ef2e98d99c37f56d5f5858' not found.
    Resolving package dependencies...
    
    Nothing to do.

  5. #5
    palladium NNTP User

    Default Re: Missing separate debuginfo for ...

    rudirastlos wrote:
    > Hmm. I cannot find a repository with this label. Can you please supply
    > an URL? Also I wonder why the debuginfo should be in a community
    > repository as the libraries the debugger moans at are part of standard
    > SuSE.


    open YaST, go Software (on left) > Community Repositories (on the
    right) scroll down to "Main Repository (DEBUG), click the check box
    and then "Finish"..

    if you still can't find it then i'd guess you are not running openSUSE
    but rather SUSE Linux Enterprise Desktop or SUSE Linux Enterprise
    Server and need to join the folks over in forums.novell.com

    --
    palladium

  6. #6

    Default Re: Missing separate debuginfo for ...

    Quote Originally Posted by palladium View Post
    open YaST, go Software (on left) > Community Repositories (on the
    right) scroll down to "Main Repository (DEBUG), click the check box
    and then "Finish"..
    I don't have "Community Repositories" (on the right), I have "Software Repositories" on the right, if I select that, I see the following repositories:

    Code:
      │Priority     │Enabled│Autorefresh│Name                                                                 │
      │ 99 (Default)│       │           │Main Repository (Contrib)                                            │
      │ 99 (Default)│   x   │     x     │http://download.opensuse.org/repositories/home:/dreveman:/nomad/openS│
      │ 99 (Default)│       │           │openSUSE 11.2-0                                                      │
      │ 99 (Default)│   x   │     x     │openSUSE-11.2-Debug                                                  │
      │ 99 (Default)│   x   │     x     │openSUSE-11.2-Non-Oss                                                │
      │ 99 (Default)│   x   │     x     │openSUSE-11.2-Oss                                                    │
      │ 99 (Default)│   x   │     x     │openSUSE-11.2-Source                                                 │
      │ 99 (Default)│   x   │     x     │openSUSE-11.2-Update                                                 │
    If I select add -> community repositories -> next, the following repositories are offered:
    Code:
      ┌List of Repositories───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
      │[ ] openSUSE BuildService - XFCE                                                                       │
      │[ ] openSUSE BuildService - Wine-CVS-Pakete                                                            │
      │[ ] openSUSE BuildService - Virtualisierung (VirtualBox)                                               │
      │[ ] openSUSE BuildService - Treiber für Web-Cams                                                      │
      │[ ] openSUSE BuildService - Spiele                                                                     │
      │[ ] openSUSE BuildService - PHP                                                                        │
      │[ ] openSUSE BuildService - OpenOffice.org                                                             │
      │[ ] openSUSE BuildService - Mozilla                                                                    │
      │[ ] openSUSE BuildService - Mono:Community                                                             │
      │[ ] openSUSE BuildService - KDE:KDE4:Community                                                         │
      │[ ] openSUSE BuildService - KDE:Backports                                                              │
      │[ ] openSUSE BuildService - GNOME:STABLE:2.28                                                          │
      │[ ] openSUSE BuildService - GNOME:Anwendungen                                                          │
      │[ ] openSUSE BuildService - Datenbank                                                                  │
      │[ ] VideoLan Repository                                                                                │
      │[ ] Packman Repository                                                                                 │
      │[ ] NVIDIA Repository                                                                                  │
      │[ ] Main Repository (Contrib)                                                                          │
      │[ ] ATI Repository                                                                                     │
    if you still can't find it then i'd guess you are not running openSUSE
    I definitely run OpenSuSE 11.2.

  7. #7

    Default Re: Missing separate debuginfo for ...

    Add debug-update I bet it's been updated therefore you need that repo. Package repositories - openSUSE
    Man first, have a try at Info, have a look at Wiki, if all that fails Scroogle!!!!!
    If I've helped click on the Rep button I don't know what it does but it sounds cool.

  8. #8

    Default Re: Missing separate debuginfo for ...

    Thanks, this sounds reasonable, I'll give it a try, when opensuse.org is available again (seems to be a bit sick or overloaded it the moment).

  9. #9

    Default Re: Missing separate debuginfo for ...

    Thanks again, this did it! Problems are gone.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •