Results 1 to 3 of 3

Thread: The Keywords box: searching for 5.1

  1. #1

    Default The Keywords box: searching for 5.1

    I was trying to search the forums for "surround 5.1", and had a lot of trouble with the search not finding any threads on this.

    Ultimately, I started a thread with the title, "sound card, surround 5.1 not working in opensuse 11.1". Now when I use forum search and put surround 5.1
    in the Keywords box, I get the response "Sorry - no matches. Please try some different terms." I also noticed that the page that comes back has the 5.1 in quotes now, which I did not do. (Try it!)

    So I tried both
    surround
    and
    surround or 5.1
    and get my thread in the search results, but it I only use
    5.1
    I still get no hits.

    Can you address this?

  2. #2
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Europe
    Posts
    25,619
    Blog Entries
    29

    Default Re: The Keywords box: searching for 5.1

    I don't know if anything can be done. The search does not like "5.1" nor "11.1". I did note that if you search "sound card surround working in opensuse" the thread you started is very close to the top of the "hits" of the search.

  3. #3
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Utah, USA, Earth, Milky Way
    Posts
    5,405
    Blog Entries
    3

    Default Re: The Keywords box: searching for 5.1

    It's a known issue with the MySQL search. For some reason it doesn't
    like numbers. I'm still waiting for some sort of MySQL fix for it. In
    the meantime, Google works since we submit a sitemap to Google.



    --
    Kim (12/29/2008 11:31:25 AM Mountain)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •