Results 1 to 7 of 7

Thread: FForum changed webpage? Konqueror cannot load.

  1. #1
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Netherlands
    Posts
    15,617

    Default FForum changed webpage? Konqueror cannot load.

    Since yesterday evening (MET) Konqueror cannot load any openSUSE Forum webpage:
    Er deed zich een fout voor tijdens het laden van http://forums.opensuse.org/:
    Cyclische koppeling gevonden in http://forums.opensuse.org/.
    Which means: Cyclic link found.

    Firefox does not seem to bother about this.

    As I used the Forum regularly yesterday and it woked until somewhere in the late afternoon, I hope you can pin down this to a change.

    I did not change/loaded/installed any software around this time on this system.

    Regards,
    Henk van Velden

  2. #2
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    N. Wales
    Posts
    917

    Default Re: FForum changed webpage? Konqueror cannot load.

    hcvv wrote:

    >
    > Since yesterday evening (MET) Konqueror cannot load any openSUSE Forum
    > webpage:
    > Er deed zich een fout voor tijdens het laden van
    > http://forums.opensuse.org/:
    > Cyclische koppeling gevonden in http://forums.opensuse.org/.
    > Which means: Cyclic link found.
    >
    > Firefox does not seem to bother about this.
    >
    > As I used the Forum regularly yesterday and it woked until somewhere in
    > the late afternoon, I hope you can pin down this to a change.
    >
    > I did not change/loaded/installed any software around this time on this
    > system.
    >
    > Regards,
    >
    >


    Works fine here (UK) with Konq ( OS 11.1 ) this morning however I did notice that the nntp server was not responding last night for an hour or two, it always seems to be early evening ( GMT ) that it does seem to be down.

    HTH
    --
    Mark....

    Nil illegitimi carborundum

  3. #3
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Netherlands
    Posts
    15,617

    Default Re: FForum changed webpage? Konqueror cannot load.

    I just received the mail that someone (baskitcaise) answred to my thread in Kmail. Clicked on the URL in the mail. This starts Konq, that is to say, it starts a small window with a loading 'ruler'. The ruler, or what it is called, fills a few times and then the error is shown in another small window. So it is still there.

    openSUSE 10.3
    Konqueror 3.5.10
    and it worked all the time until yesterday late in the afternoon
    Henk van Velden

  4. #4
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Netherlands
    Posts
    15,617

    Default Re: FForum changed webpage? Konqueror cannot load.

    I can also add the sad fact that the RSS feeds from the different forums/subforums I follow using Kontakt do not function anymore for forums.opensus.org. All show red balls and the last last items I got are from around 17:30 CET yesterday.

    So, by using FF and reacting to the mails about the threads I am interested in I still have contact to existing threads. But new threads will no more come to my attention and I will slowly fade out in these Forums
    Henk van Velden

  5. #5
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Netherlands
    Posts
    15,617

    Default Re: FForum changed webpage? Konqueror cannot load.

    Strange, I started another system here which has also openSUSE 10.3 and Konq 3.5.10 and IT HASN'T THE PROBLEM.

    So it seems to be something on my system having no idea what. As I said I do not remember changing anything on it yesterday.

    At this time this thread is no longer a Forum problem IMHO, but of course I will be glad with any usefull remarks.
    Henk van Velden

  6. #6
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Netherlands
    Posts
    15,617

    Default Re: FForum changed webpage? Konqueror cannot load.

    I deleted all cookies from opensuse.org in Konq. It works again

    The RRS feeds are streaming in like mad.

    Strange that some cookie can make this happen.

    Thanks evreybody who looked at thee thread and baskitcaise in particualr.
    Henk van Velden

  7. #7
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    West Yorkshire, UK
    Posts
    3,017

    Default Re: FForum changed webpage? Konqueror cannot load.

    I had this problem and the same answer (in English) at 2100 GMT on 1 December. So I emailed the webmaster and got a reply this morning saying everything appeared OK.

    I tried again at 1900 GMT today with no problems.

    I didn't delete any cookies or change anything at all before trying again,
    Last edited by john_hudson; 02-Dec-2008 at 12:44. Reason: Additional information

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •