Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 20

Thread: table formatting missing divider?

  1. #1
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    UTC+10
    Posts
    9,941
    Blog Entries
    4

    Default table formatting missing divider?

    I just wonder if other people are seeing the same tiny cosmetic bug that I am in the forum output. In a table of topics or of forums, there is a missing horizontal divider between around the 7th and 8th item. I haven't looked closely to see if it's always after the 7th item, but it seems to appear reliably.

  2. #2
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Utah, USA, Earth, Milky Way
    Posts
    5,754
    Blog Entries
    3

    Default Re: table formatting missing divider?

    Quote Originally Posted by ken_yap View Post
    I just wonder if other people are seeing the same tiny cosmetic bug that I am in the forum output. In a table of topics or of forums, there is a missing horizontal divider between around the 7th and 8th item. I haven't looked closely to see if it's always after the 7th item, but it seems to appear reliably.
    Hi Ken - Which skin do you see this in? I just had a look at all three skins and can't see what you are seeing. Perhaps you could upload a screen shot in the screenshots forum to point me to (???) Also...which browser are you using? Thanks!
    My computer always used to beat me at chess, but it is no match for me since I changed the competition to kick boxing

  3. #3
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    UTC+10
    Posts
    9,941
    Blog Entries
    4

    Default Re: table formatting missing divider?

    I've created a screenshot thread:

    mssing horizontal divider - openSUSE Forums

    I'm using the openSUSE basic skin in FF3. On OpenSUSE 11.0 naturally.

    Thanks.

  4. #4
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Utah, USA, Earth, Milky Way
    Posts
    5,754
    Blog Entries
    3

    Default Re: table formatting missing divider?

    Thanks for the screenshot. You're actually missing a vertical line as well on the right side. Does this only happen in search results or at other times too? Is there any one particular search scenario that produces this? I'm using FF3 on SLED and don't see the same thing.

    Anyone else see this?

    Thanks Ken. Hopefully we can track it down.
    My computer always used to beat me at chess, but it is no match for me since I changed the competition to kick boxing

  5. #5
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    UTC+10
    Posts
    9,941
    Blog Entries
    4

    Default Re: table formatting missing divider?

    It also happens on the main forum selector too. I've added another screenshot. And I've seen it happen more than once on a screen.

  6. #6
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Utah, USA, Earth, Milky Way
    Posts
    5,754
    Blog Entries
    3

    Default Re: table formatting missing divider?

    Very strange. I've had different people around here try it with different pc systems/configurations and I can't reproduce it. I'll get some of the moderators to do some testing if I can. Curious: What happens if you switch skins...does this anomoly appear in other skins? Is it still there when you switch back?

    Still curious if anyone else out there in the community can reproduce it.

    Sorry I don't have a "fix" for you right now. I can't fix what I can't reproduce! At least it's not critical.
    My computer always used to beat me at chess, but it is no match for me since I changed the competition to kick boxing

  7. #7
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    UTC+10
    Posts
    9,941
    Blog Entries
    4

    Default Re: table formatting missing divider?

    In the OpenSUSE default skin there are no horizontal dividers or if there are they are not visible to me. I switched to default and then back to basic but the missing divider persists.

    I've attached a dump of the page source to the other thread. There's a missing divider after the smpppd item and after the "very sad" item.

  8. #8

    Default Re: table formatting missing divider?

    Quote Originally Posted by kgroneman View Post
    Very strange. I've had different people around here try it with different pc systems/configurations and I can't reproduce it. I'll get some of the moderators to do some testing if I can. Curious: What happens if you switch skins...does this anomoly appear in other skins? Is it still there when you switch back?

    Still curious if anyone else out there in the community can reproduce it.

    Sorry I don't have a "fix" for you right now. I can't fix what I can't reproduce! At least it's not critical.
    Here, it is in line 6 and the third line from the bottom of page when using firefox. With konqueror there is no missing line

  9. #9
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Utah, USA, Earth, Milky Way
    Posts
    5,754
    Blog Entries
    3

    Default Re: table formatting missing divider?

    This is just a table row/column border so I really don't understand it. By chance have you guys tweaked your browser fonts at all as that is about the only thing I can think of offhand that could cause this.
    My computer always used to beat me at chess, but it is no match for me since I changed the competition to kick boxing

  10. #10

    Default Re: table formatting missing divider?

    Quote Originally Posted by kgroneman View Post
    This is just a table row/column border so I really don't understand it. By chance have you guys tweaked your browser fonts at all as that is about the only thing I can think of offhand that could cause this.
    I didn't do anything with firefox

Page 1 of 2 12 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •